Heb de juiste aandacht voor je team en je behaalt met elkaar geweldige resultaten. Laat mij je hierbij helpen.

Hi, ik ben Mandy

Leiderschaps- & Teamcoach met ruim 10 jaar managementervaring in resultaatgerichte organisaties waaronder Rabobank en ING.

Ooit zelf zoekende geweest als ‘die mensgerichte’ manager en werd daarin lang niet altijd begrepen door collega’s.
Toch hield ik vast aan mijn aanpak en dat resulteerde in vele geslaagde reorganisaties en verandertrajecten.

Ik ontwikkelde mijn eigen methode waarmee ik nu managers en hun teams begeleid hetzelfde te bereiken.

Ik geloof in de kracht van elkaar ondersteunen en vooruithelpen.
Niet voor ‘erbij’.
Maar als basis voor een toegewijd en enthousiast team dat juist door met elkaar in verbinding te staan de beste resultaten behaalt.

Het draait om persoonlijke aandacht, om het vergroten van de échte kwaliteiten van je medewerkers en gehoord worden. Dit weet je, alleen soms weet je niet meer hoe. Je hebt behoefte aan nieuwe energie en handvatten, zodat je jouw menselijk leiderschap weer vanuit vertrouwen kunt inzetten. Dat is waar ik je bij help tijdens de VIP-dag.

Weerstand op verandering, wie heeft welk talent en hoe gaat mijn team weer als écht team functioneren. Zorg dat je deze uitdagingen helder krijgt, zodat jij als leider en jullie als team die groei maken die nodig is om op enthousiaste en toegewijde wijze de beoogde resultaten te behalen.

Na deze VIP-dag ga jij met nieuwe energie en een concrete aanpak met je team aan de slag.

Het geluid wat je vaak hoort is;

Dit doet jou meer dan je wilt twijfelen aan die mensgerichte aanpak en je collega’s blijven het ook in twijfel trekken.

Het helpt je niet om je leiderschap verder te ontwikkelen op jouw manier. Terwijl je wel weet dat dit het moet zijn. “Maar hoe dan!?” is de vraag die steeds terugkomt.

Je hebt nu helderheid en support nodig om jouw leiderschap verder te ontwikkelen, zodat je jouw team op jouw manier en met de juiste aandacht leidt en daarmee de beoogde doelstellingen behaalt.
Je weet dat het zich niet vanzelf oplost, dus het is aan jou om actie te ondernemen. Ook dat is leiderschap.

Toch kan je een oordeel of zelfs schaamte ervaren als je om hulp vraagt. Je weet dat dit weerstand is, gezonde spanning, om weer een stap verder te gaan.

Dit is precies waarom je nu hier bent!

Hoe zou het zijn als je...

Dit levert de VIP-dag je op:

Deze sessie is voor teamleiders en managers die al een aantal jaar ervaring hebben in leidinggeven in resultaatgerichte organisaties. Je leidt je team met aandacht en je wilt je hier verder in ontwikkelen, zodat je mét elkaar topprestaties behaalt.

Je voelt nu nóg niet de behoefte om je te committen tot mijn M-Power traject (Wel al gecheckt toch? 😉)

Mandy is eerlijk, kritisch en direct op een zachte en oprechte manier. Wat zij ziet als verbeterpunt in iemand benoemt zij op een manier om iemand echt te helpen en beter te willen maken. Zij maakt mensen enthousiast door haar manier van communiceren en houding. Zij zorgt voor een sfeer van warmte en gezelligheid.
Dorien Oomens
Coördinator Financieel Advies – Rabobank
Mandy is iemand waar je op kan rekenen, die gevoel en aandacht heeft voor het individu en een geweldige verbinder tussen theorie en praktijk. Mandy is: bevlogen, enthousiast, scherp, doortastend en sociaal.
Jean-Louis Bresson
Directeur Schretlen Vermogensmanagement Zuid Nederland

Wat gaan we doen?

Tijdens de VIP-dag krijg je in een actiesessie van 4 uur mijn volledige aandacht op een gave plek in Delft.

Samen kijken we naar de oorzaak van jouw twijfel en met een frisse blik onderzoeken we de situatie in jouw team en jouw positie in het managementteam. We hakken knopen door en creëren helderheid in de te nemen stappen. We zoomen in op ‘met aandacht’ leidinggeven en hoe je dat op jouw manier én met succes toepast, zodat je weer met vertrouwen en nieuwe energie met je team aan de slag gaat.

Wat het ook is, na de VIP-dag ga jij naar huis met:

Samen aan de slag? Vraag via onderstaande knop direct een gratis kennismakingscall aan.