Haal het beste uit de verschillende eigenschappen van jouw teamleden, zodat je echt samen en mét plezier geweldige resultaten behaalt. Laat mij je hierbij helpen.

Iedereen is een genie! Maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen, zal hij zijn leven lang leven in de overtuiging dat hij dom is.

Hi, ik ben Mandy

Hi, ik ben Mandy

Leiderschaps- & Teamcoach met ruim 10 jaar managementervaring in resultaatgerichte organisaties waaronder ING en Rabobank.

Ooit zelf zoekende geweest als ‘die mensgerichte’ manager en werd daarin lang niet altijd begrepen door collega’s.
Toch hield ik vast aan mijn aanpak en dat resulteerde in vele geslaagde verandertrajecten en sterke teams.

Ik ontwikkelde mijn eigen methode waarmee ik nu managers en hun teams begeleid hetzelfde te bereiken.

Ik geloof in de kracht van elkaar ondersteunen en vooruithelpen.
Niet voor ‘erbij’.
Maar als basis voor een toegewijd en enthousiast team dat juist door met elkaar in verbinding te staan de beste resultaten behaalt. Want wie gezien wordt, groeit.

Het draait om persoonlijke aandacht, om het vergroten van de échte kwaliteiten van je medewerkers en gehoord worden. Dit weet je, alleen soms weet je niet meer hoe. Je hebt behoefte aan nieuwe energie en handvatten, zodat je met jouw team in onderling vertrouwen aan de slag kunt. Dat is waar ik je bij help tijdens jullie team-dag.

Weerstand op verandering, wie heeft welk talent en hoe ga je als team weer als écht team functioneren. Zorg dat je deze uitdagingen helder krijgt, zodat jij als leider en jullie als team die groei maken die nodig is om op enthousiaste en toegewijde wijze de beoogde resultaten te behalen.

Na deze team-dag gaan jullie als team met nieuwe energie en een concrete aanpak samen aan de slag.

Jij hebt een team waarin mensen niet samen werken. Iedereen zit op zijn eigen eiland en ze zijn niet eerlijk naar elkaar. Er wordt veel geroddeld in je team.

De sfeer is bedompt. Mensen hebben een onveilig gevoel in het team en kunnen daardoor niet zichzelf zijn en zichzelf uiten. Dit is een probleem, want je hebt ervaren dat ze pas met hun eigen briljante inzichten komen als zij zich veilig voelen en het vertrouwen krijgen dat ze hun eigen ideeën mogen delen.
En als je team slecht samenwerkt, dan hebben niet alleen jij en het team, maar ook de klant daar last van.

In mijn tijd als manager was in het managementteam overleg vaak de vraag waarom de mensen nou niet gewoon deden wat ze moesten doen? De taken zijn toch duidelijk, waarom blijven ze nou aanrommelen? Ik heb het al 10x verteld, maar ze doen het maar niet.

Vanuit de organisatie gaat het wel over samenwerken, maar er is geen aandacht voor vertrouwen en verbinding in het team. Het onderling vertrouwen. Een team is namelijk niet een groep mensen die samen werkt. Een team is een groep mensen die elkaar vertrouwt.
Het functioneren van een team is ook een weerspiegeling van de manager zelf. En visa versa. Er is nooit één iemand schuldig, maar jij als manager bent wel verantwoordelijk.

Ik sta heel erg voor verbinding in een team. Het is een containerwoord geworden, maar desalniettemin blijft het gewoon belangrijk, dat je met elkaar op één lijn zit, als je wilt dat het team werkt!

Stel je eens voor...

6+3=9, maar 5+4 is dat ook. De manier waarop jij dingen doet, is niet altijd de enige manier om ze te doen. Heb respect voor de manier van denken van een ander. Juist doordat we anders mogen zijn, kunnen we ons verbonden voelen.​

Samen groeien tijdens de Team-dag

Deze sessie is voor teamleiders en managers die vanuit aandacht voor de mensen met het team aan de slag willen. Je wilt dat jij en je team elkaar écht leren kennen, zodat er meer onderling begrip ontstaat en je team sterker wordt, zodat je mét elkaar topprestaties behaalt.

Je voelt nu nóg niet de behoefte om je te committen tot mijn M-Power traject (Wel al gecheckt toch? 😉)
Maar je bent wel op een punt gekomen dat het zo niet langer kan, omdat:

Wat gaan we doen?

Samen met het team gaan we actief aan de slag om elkaars uitgangspunten beter te begrijpen. We bepalen gezamenlijke doelen en aan het einde van de dag heeft iedereen zowel persoonlijke, als gezamenlijk teamacties geformuleerd, zodat je ook na de team-dag de groei van het team samen kunt voortzetten.

Na de team-dag:

Samen aan de slag? Vraag via onderstaande knop direct een gratis kennismakingscall aan.

Een team heeft vele stemmen, maar slechts één hart. ❤️