Ik help teamleiders en managers de toewijding en het enthousiasme in hun team te maximaliseren, zodat je mét elkaar topprestaties behaalt.

Hi, ik ben Mandy

Leiderschaps- & Teamcoach met ruim 10 jaar managementervaring in resultaatgerichte organisaties waaronder Rabobank en ING.

Ooit zelf zoekende geweest als ‘die mensgerichte’ manager en werd daarin lang niet altijd begrepen door collega’s.
Toch hield ik vast aan mijn aanpak en dat resulteerde in vele geslaagde reorganisaties en verandertrajecten.

Ik ontwikkelde mijn eigen methode waarmee ik nu managers en hun teams begeleid hetzelfde te bereiken. Ik richt mij met name op organisaties met aanpakkers. Die snappen dat je met elkaar veel verder komt.
Maar snappen is niet hetzelfde al doen 😉 Dat weet jij ook wel… Nu is de tijd om aan te pakken!

Ik geloof in de kracht van elkaar ondersteunen en vooruithelpen.
Niet voor ‘erbij’.
Maar als basis voor een team met intrinsiek gemotiveerde mensen en hart voor de zaak, die juist door met elkaar in verbinding te staan de beste resultaten behaalt.

Het draait om persoonlijke aandacht, om het vergroten van de échte kwaliteiten van je medewerkers en gehoord worden.

Toegewijde en enthousiaste medewerkers zijn niet alleen tevreden, ze zijn gedreven.

Dat is waar ik je bij help in mijn M-power (halfjaar) traject. Speciaal voor teamleiders en managers die voldoening halen uit het zien stralen van hun collega’s en willen doen!

Voor betere samenwerkingen onderling, meer werkplezier én de beste resultaten.

Jij houdt ervan om mensen te zien groeien, want daar groei jij zelf ook van.

 

"Is zoveel aandacht nou nodig...?"

Is wat je nog wel eens te horen krijgt van je manager-collega of directielid. En als het niet direct wordt uitgesproken dan voel je die weerstand op aandacht alsnog.

Talenten, vertrouwen en verbinding, het wordt steeds belangrijker en toegankelijker in organisaties. Toch zijn oude patronen nog aanwezig en ervaar jij dat er nog een hoop winst te behalen valt.

Deze baan is belangrijk voor je. Je bent er goed in, maar je wilt beter worden. Niet alleen jij, maar als team wil je groeien. De impact maximaliseren. Zowel in het werkplezier, onderlinge connectie, persoonlijke doelen, als het bedrijfsresultaat.

Niet het één of het ander, maar win-win.

En hoe graag je dit ook wilt en hierin gelooft, je ervaart wel stress. Onbegrip van collega’s en starheid binnen de organisatie. Je kan het aan, maar het doet wel wat met je.

Twijfels komen in je op. Geef je toch te veel aandacht? Blijven de resultaten op deze manier niet te lang uit?

Dat is af en toe best ingewikkeld, want niet alleen je collega’s, maar ook mensen uit je team hebben te wennen aan een ‘zachtere’ aanpak.

Toch ben jij ervan overtuigd dat de ‘menselijkere’ manier the way to go is, want jij weet dat:

Hoe zou het zijn als je...

Dit levert het M-Power traject je op:

Toegewijde en enthousiaste medewerkers krijgen energie van hun werk. Ze zitten lekker in hun vel, omdat ze op de juiste plek zitten. De impact die ze maken gaat ze aan het hart, het maakt ze ambassadeurs van de organisatie wat al gauw 10% meer klantloyaliteit oplevert, 20% meer verkoop, 50% minder verzuim en bijna 90% minder personeelsverloop.

Als een team stroef loopt en er gedoe is, dan kost dit de organisatie al snel tonnen aan misgelopen winst en kosten die het moet maken rondom het personeel. Zonde en onnodig, want uiteindelijk wil iedereen het liefst met plezier en zelfvertrouwen het goed doen op het werk.

Na het M-Power traject van 6 maanden:

Mandy is eerlijk, kritisch en direct op een zachte en oprechte manier. Wat zij ziet als verbeterpunt in iemand benoemt zij op een manier om iemand echt te helpen en beter te willen maken. Zij maakt mensen enthousiast door haar manier van communiceren en houding. Zij zorgt voor een sfeer van warmte en gezelligheid.
Dorien Oomens
Coördinator Financieel Advies – Rabobank
Mandy kan een duidelijk(e) en eventueel ander(e) visie of idee hebben zonder dat zij daarmee de ruimte voor een ander wegneemt - die ruimte maakt dat zij de ander aan het denken zet. Zij kan dus heel goed naast iemand staan. Als het dan gaat over die visie omzetten in een plan, is zij gedisciplineerd en creatief, een ‘doorzetter’ met veel verantwoordelijkheidsgevoel die samen(werkend) doelen wil bereiken.
Sofie Richter
(Neuro)psycholoog

M-Power Traject: Wat gaan we doen?

Het traject van 6 maanden bestaat uit een kennismakingsgesprek met het managementteam, een maand ‘sponsen’ waarbij ik de organisatie van binnenuit leer kennen om patronen en ‘het ongezegde’ waar te nemen en een teamsessie waarbij we direct nieuwe energie creëren.
Daarnaast is er voor twee teamleden ruimte voor 4 individuele coaching sessies van 1,5uur. In de tussentijd zijn er 4 actiesessies met de toppers die we tijdens de team sessie en het sponsen selecteren uit het team en gedurende het traject gebruik ik verschillende tools en methodieken om het gewenste resultaat te bereiken.

Dit traject past bij jou en jouw afdeling als;

Dit traject past niet bij jou en jouw afdeling als;

Al vanaf de start van het traject ga je verschil ervaren Er wordt direct veel enthousiaster samengewerkt. Hoe zou je dat vinden? Maar, het gaat natuurlijk niet alleen over rozen. 😉 Er zal ook gedoe zijn, maar jij weet allang dat dat nodig is om te groeien.

Samen aan de slag? Vraag via onderstaande knop direct een gratis kennismakingscall aan.