Back on track in 3 dagen

In 3 dagen een team met mensen die hart voor de zaak hebben en samen de beste resultaten behalen voor de klant, zodat jullie

Loop je hier nu tegenaan

Je bent een beetje in de wereld van organisatieontwikkelingen gedoken, hier en daar wat gelezen over verschillende van die “fantastische Amerikaanse” modellen. Wat rondgevraagd bij collega-ondernemers. Maar jouw manier heb je nog niet gevonden. Het voelt allemaal wat ingewikkeld, langdradig en complex. Je wilt actie in de taxi. Praktisch, simpel, slim, zonder allerlei management gelul en het liefst ook een beetje snel, want als je nu een grote opdracht krijgt, loopt het in de soep.

Dit hoeft niet langer jullie probleem te zijn! De problemen waar jullie nu tegenaan lopen, zijn allemaal terug te leiden naar onderlinge samenwerking, gedrag in de teams en inrichting van de organisatie.

Jouw wens

3 dagen back on track programma

Wat gaan we doen?

Het traject bestaat uit een kennismakingsgesprek met jou als directeur en eventueel jouw managementteam. Daarna ga ik informatie in je bedrijf ophalen. Ik noem het sponzen, de sfeer proeven, koffiemachine gesprekjes voeren, een keertje meelopen met een team en vooral luisteren naar wat je personeel te zeggen heeft. Na het  ‘sponsen’ waarbij ik de organisatie van binnenuit heb leren kennen om patronen en ‘het ongezegde’ waar te nemen kom ik met een anoniem verslag en aanpak.

Vervolgens gaan we in 3 dagen met je teams aan de slag om je bedrijf weer back on track te krijgen.

In deze teamsessies creëren we direct nieuwe energie in je organisatie.

Gedurende het traject gebruik ik verschillende simpele en praktische tools en methodieken om het gewenste resultaat te bereiken.

Gedrag

We inventariseren de hick-ups en valkuilen die in jullie bedrijf spelen op gedragsniveau. We halen de individuele kwaliteiten omhoog en gaan die inzetten voor het team.

Samenwerken

We organiseren de optimale samenwerking. Het negatieve gedrag binnen het team wordt naar boven gehaald. De 3 grootste problemen, waardoor de samenwerking ellende is pakken we beet en lossen we op.

Structuur

We gaan samen de processen neerzetten en zorgen voor een structuur die praktisch, simpel en snel is.

Al vanaf de start van het traject ga je verschil ervaren. Er wordt direct veel enthousiaster samengewerkt en klanten ervaren goede resultaten. Hoe zou je dat vinden?

Dit levert het back on track in 3 dagen programma jullie op

Toegewijde en enthousiaste medewerkers die met hart voor de zaak werken, krijgen energie van hun werk. Je personeelsleden worden ambassadeurs van de organisatie, wat al gauw 10% meer klantloyaliteit oplevert, 20% meer verkoop, 50% minder verzuim en bijna 90% minder personeelsverloop.

Als een team stroef loopt en er gedoe is, dan kost dit je bedrijf al snel tonnen aan misgelopen winst en kosten. Zonde en onnodig, want uiteindelijk wil iedereen het liefst met plezier en zelfvertrouwen het goed doen op het werk.

Na het back on track programma:

Investering: Vanaf € 6.500,- excl. BTW. Afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf.

Ik maak graag een offerte op maat.

Ik worstelde vooral met het vinden van onze zakelijke identiteit, waar wil ik voor staan, wat wil Ik doen en waar krijg ik wel en geen energie van. Hoe haal ik het beste uit mezelf maar ook uit mijn compagnon, hoe versterken wij elkaar en trekken wij ons eigen plan. Hoe de transformatie van projectleider naar directie te realiseren, en op eigen benen te staan. Het traject heeft mij meer begrip en inzicht voor een ander mening, bewustwording van eigen gedrag en emoties en wat dat met een ander doet gebracht. In communicatie uit het oordeel blijven. Ik ervaar de samenwerking met Mandy als zeer prettig, voelt goed om op diverse vlakken te kunnen sparren en ondersteuning te krijgen. Fijn om iemand te hebben die me begrijpt me ook de andere kant van de medialle laat zien en me af en toe een spiegel voorhoudt.

Paul Lelij – Directeur SKN Bouw

Mandy van Schie,

Leiderschaps- & teamcoach voor MKB Nederland die met de voeten in de klei staan.

Ik ondersteun MKB bedrijven in de agrosector, bouwnijverheid, vastgoedbeheer en vervoer sector die aanlopen tegen klachten van klanten, vertragingen van projecten en oplopende kosten naar meer winst, hogere klantentevredenheid en snellere opleveringen. Ik geloof dat de problemen waar jullie nu tegenaan lopen allemaal terug te leiden zijn naar onderlinge samenwerking, gedrag in de teams en inrichting van de organisatie. Werk met mij samen voor leiderschaps- en teamcoaching.

Mandy in het kort:

10 jaar leidinggevende in de zakelijke dienstverlening

Opgegroeid in een ondernemersgezin

Aanpakker, direct én empathisch, houdt van een uitdaging.

Benieuwd welke kansen ik voor jullie zie?

In 60 minuten geef ik inzicht in jullie grootste bottleneck richting betere samenwerkingen, winstgevendheid en klanttevredenheid. Direct aan de slag, vul hier het formulier in.